En natuurlijk gaan jullie met jullie puppy op cursus, want wat is er nou leuker dan samen iets ondernemen?

Tijdens een puppycursus maakt je pup kennis met andere pups van allerlei verschillende rassen. Op deze manier leren de pups met elkaar omgaan zonder dat er onbedoeld de brute kracht van volwassen honden aan te pas komt. Daarnaast kun je op de puppycursus met andere eigenaren ervaringen uitwisselen.

Op de puppycursus leer je ook hoe je spelenderwijs het jonge hondje een aantal basisvaardigheden kunt bijbrengen zoals zitten, liggen, komen, netjes meelopen zonder te trekken en tandjes laten zien.

Je zal tijdens zo’n puppycursus veel werken met beloningen. Als je pup iets heel goed doet, dan beloon je met de allerlekkerste (en dat zijn vaak de allervetste;-)) snoepjes. Deze wil je dus niet  in je jas- of broekzakken hebben.
Walk that Dog! heeft een oplossing bedacht om deze snoepjes makkelijk mee te nemen en bij de hand te hebben, namelijk de unieke en handgemaakte beloningstasjes!

De tasjes zijn 20 x 16 cm groot waardoor je je hand gemakkelijk in het tasje kunt stoppen om de voertjes zo snel te kunnen pakken. En met behulp van de musketonhaak hang je het tasje eenvoudig aan je broek. Daarnaast is het tasje van binnen gevoerd met een waterdichte stof, dit betekent dat je het tasje makkelijk kunt schoonmaken.

Welk beloningstasje shop jij voor jouw viervoeter?

Nog meer informatie over wat je allemaal moet aanschaffen voor de komst van jullie pup?
Klik dan gerust op de kopjes hier beneden!