Al onze lijnen, halsbanden, beloningstasjes en cadeau-artikelen worden met de hand gemaakt door mijzelf. Doordat alle producten met de hand worden gemaakt, zijn ze niet altijd exact hetzelfde. Denk hierbij aan o.a. een andere kraal.

Welk materiaal gebruik ik voor mijn producten?
Onze jacht- en wandellijnen worden gemaakt van polypropylene multifilament. Dit is glanzend, soepel en erg zacht waardoor de lijn niet in je hand snijdt. Is jouw hond gek van water, en is jullie riem dan ook vaak nat? Geen probleem! Onze lijnen blijven drijven op het water, drogen snel en zijn bestand tegen schimmel. Daarnaast kunnen de lijnen gewoon in de wasmachine.
Naast deze voordelen, weegt polypropylene multifilament bijna niks, ideaal dus voor bijvoorbeeld een pupje!

Ik werk met 2 maten polypropylene multifilament:
– 8 mm: dit is 13 mm breed;
– 12 mm: dit is 17 mm breed.

Walk that Dog! heeft een ruim assortiment aan sierbandjes: lief, stoer, vrolijk, grappig…. kortom: voor ieder wat wils!
Onze sierbandjes komen van een uitstekende fabrikant waardoor ze prachtig geweven zijn. Geweven sierbandjes blijven langer mooi dan gedrukt sierband. Daarnaast zijn onze sierbandjes Oeko Tex 100 geclassificeerd, dit houdt in dat het band geschikt is voor zowel mens en dier.

Onze halsbanden en stoffen lijnen hebben verder als basis parachute band: dit is bijna onverwoestbaar.
De sluiting van onze kliksluitingen, zijn gemaakt van het materiaal Acetaal wat sterker is dan normaal plastic. Wij stikken onze halsbanden altijd een aantal keren extra door, voor nog meer stevigheid!

Heeft u interesse in een product uit de webshop, maar twijfelt u over de goede maat? Of bent u opzoek naar een andere kleur en/of specifiek sierband print? Aarzel niet en stuur mij dan gerust een e-mail of neem contact met ons op via de messenger knop.
In overleg is er veel mogelijk!