Beste toekomstige pup-eigenaar,

Gefeliciteerd! Binnenkort mogen jullie een pupje verwelkomen….
Het is belangrijk om je vooraf goed in te lezen over de opvoeding, de nodige spullen aan te schaffen en niet te vergeten:
je huis puppy-proef te maken!

Meteen de puppyuitzet shoppen? Klik dan HIER!
Liever eerst nog wat meer informatie voor de komst van jouw puppy? Klik dan HIER!

Nog even kort voorstellen…

Mijn naam is Femke, eigenaar van Walk that Dog! en het Maatje – Groomingproducts.

Vanuit huis ben ik opgegroeid met honden. Ik ben gek op deze viervoeters en kan mezelf dan ook geen leven zonder hond voorstellen. Ik ben altijd actief geweest bij het trainen, verzorgen, trimmen en showen van mijn eigen honden, maar ook van andere eigenaren.

Inmiddels zijn wij verhuisd naar een prachtig pand waar we genoeg ruimte hebben om alle producten uit te stallen. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen om te shoppen met / voor jouw pup? Geen probleem! Stuur ons gerust een berichtje!

Ik heb inmiddels zelf een roedel van 7 Golden Retrievers rondlopen. Zij gaan vrijwel altijd mee naar mijn werk en/of zijn in de buurt.
Zo’n 1 a keer per jaar fokken wij een nestje puppies. Het is voor mij heel belangrijk dat onze pups de beste start krijgen die ze wensen kunnen. De nieuwe eigenaren probeer ik meteen vanaf de eerste fases mee te laten genieten en geef daarnaast alvast veel informatie zodat zij zich kunnen voorbereiden op de komst van hun pupje. Deze informatie om mensen goed voor te bereiden op de komst van hun pup, deel ik ook graag met jullie.
Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze tips & tricks. Wanneer er vragen zijn over producten en/of onderwerpen, laat het gerust weten.

We helpen je graag op weg!

Graag tot ziens!
– Femke –

www.walkthatdog.nl
www.t-maatje.nl
www.fennasgoldenpack.nl